fbpx

Ad hoc bénázás helyett tervezett kommunikáció a Facebookon és Instagramon!

Kezdd velünk a következő kampányaid, mi az érthető és mérhető marketingben hiszünk!

Így zajlik majd a közös munka

w

Konzultáció

A konzultáció során rólad és a vállalkozásodról beszélgetünk. Meg kell ismernünk téged és a körülményeket, hogy elkezdődhessen a közös munka.

Kampányok tervezése

Közösen megtervezzük a hirdetési és kommunikációs kampányaid a következő időszakra – a céljaidhoz igazítva.

j

Hirdetések és tartalomgyártás

A tervezés után jöhet a kedvenc részünk, a megvalósítás. 🙂 Több év tapasztalatával állítjuk össze a hirdetéseid, a posztokat pedig a célközönségedre tökéletesítjük.

Sikerek, vagy sikeres pénzkidobás?

Egyszerűnek tűnhet a Facebook kezelőfelülete, egy hirdetést bárki végig tud kattintani, nem igaz?

Hasonló mondatok sok vállalkozónak jelentenek kidobott százezreket.

Ha tapasztalat nélkül próbálkozol Facebook hirdetésekkel, könnyen rájössz, hogy nagyon gyorsan nagyon sok pénzt el lehet égetni…

Miért bízd ránk a céged Facebookját?

 

  • Több tízmilliót hirdettünk már el Facebookon – eredményesen
  • 30+ iparágban van tapasztalatunk
  • Dolgoztunk több milliárdos céggel is
  • Mindig maximalisták vagyunk
  • Imádunk kísérletezni – ami Neked is tetszeni fog

Rólunk mondták

“…minden találkozónk roppant hatékony, és nagyon nagy az egyetértésünk… Gyorsaságuk, ügyfélközpontú hozzáállásuk, újító kreatív ötleteik azok, ami miatt hosszú távra tervezek velük! Ajánlom szívből őket Nektek is, ha az értékrendetekben prioritást élvez a megbízhatóság és rugalmasság!” 

P. Nóri

Tavaly tavasz óta dolgozunk Marcellékkal. Tevékenységünk nem egy egyszerű dolog, aki nincs benne, annak energiát kell belefektetni, hogy átlássa. Művészeti tevékenység, ami teljesen más mint egy
termék értékesítése. Mindazonáltal együttműködésünk abszolút sikeresnek mondható. A hirdetési költségeink a felére csökkentek, az eredményeink számíthatóak, a célközönséget folyamatosan bővítjük és a költségeink végre megtérülnek!

K. Zsuzsanna

“A kezdetektől meg akarták érteni, hogy mit csinálok, miben vagyok segítségére másoknak. Együtt építettük fel a szolgáltatási piramist, a csatornákat, a kereteket, szóval mindent. Igazán segítség volt akkor ez a számomra, hiszen semmit sem értettem hozzá… Rendkívül precízek, alaposak, megbízhatóak és, ami nálam nagyon fontos szempont volt, hogy türelmesek hozzám és segítenek a földön maradni.” 

K. Hajni

Jelentkezz MOST, és 48 órán belül keresni fogunk

Kérlek add meg a telefonszámod, és írj néhány infót a cégedről, vállalkozásodról, hogy könnyebben el tudjuk kezdeni a közös munkát! : 

Adatvédelem